PROPULS SOLAR

Ryze česká výrobní společnost

Historie firmy PROPULS SOLAR se začala psát již v roce 1993, kdy byla založena mateřská firma Propuls s.r.o ve východočeských Pardubicích. Firma se původně zaměřovala na obchod v oblasti výpočetní techniky a software. Ke konci devadesátých let minulého století se firma zaměřovala spíše na výrobu komponent pro jednoúčelové stroje. Na přelomu tisíciletí se firma Propuls s.r.o. stala dvorním výrobcem komponet a ucelených linek pro jednoúčelové stroje projektované českou firmou JHV-Engineering s.r.o.. 
V roce 2004 bylo rozhodnuto o vývoji zcela nového segmentu výrobku v oblasti energií. Základním projektem se stal vývoj českých solárních kolektorů. Po dvouletém vývoji byl vyroben první prototyp, který obstál ve velmi náročných testech na ČVUT v Praze. V roce 2006 byl zahájen vývoj velkoplošných solárních kolektorů o celkové ploše až 10 m2 v jednom rámu. V roce 2007 byla zaregistrována ochranná známka SUNTIME. Značka vznikla spojením dvou anglických slov SUN (slunce) a TIME (čas). 
V roce 2008 byla založena společnost PROPULS SOLAR s.r.o., která převzala všechny vývojové, výrobní a obchodní aktivity původní společnosti Propuls s.r.o.. Společnost PROPULS SOLAR s.r.o. je ryze česká společnost s českým kapitálem. V roce 2009 získaly solární kolektory SUNTIME certifikát Solar Keymark, což je nejvyšší certifikace pro solární termické kolektory. Od roku 2010 se můžete se solárními kolektory SUNTIME setkat i na Slovensku, kde solární kolektory Suntime získaly certifikaci, která opravňuje prodej na Slovensku.
V roce 2011 se můžete se solárními kolektory SUNTIME setkat ve více než 30 zemích po celém světě. 
Firma PROPULS SOLAR s.r.o. disponuje týmem odborníků z oblasti vývoje, projekce, statického posouzení střech a montáže solárních kolektorů. Máme zkušenosti jak s malými solárními systémy, tak s velkými systémy, které jsou klíčové pro budoucnost v oblasti úspor energií jak v bytových a panelových domech, tak i v průmyslu.
Děkujeme za projevenou důvěru v české výrobky, které Vám jistě přinesou mnoho úspor v dnešním energeticky stále náročnějším a nepřehledném světě.

Výrobce: Řadit podle:
Filtr dostupnosti
Zobrazení:
Výběru neodpovídá žádná položka